Kosten schoonmaakbedrijf Leiden

Utrecht - Leiden - Rotterdam - Amsterdam

Ook bereikbaar via Whatsapp!

Meer over onsOfferte aanvragen
Allround schoonmaakbedrijf
Vriendelijke tarieven

Als u zoekt naar de kosten van een schoonmaakbedrijf in Amsterdam & Leiden, dan moet u zeker eens informeren bij ons, Chinook Schoonmaak. Een ervaren en professioneel schoonmaakbedrijf dat actief is in de Randstad en nergens voor terugdeinst. We beschikken over een groot team van schoonmakers die hard werken, een no-nonsense houding hebben en beschikken over jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche. Bent u benieuwd naar de kosten van een schoonmaakbedrijf in Amsterdam & Leiden? U kunt bij Chinook Schoonmaak vrijblijvend een offerte aanvragen.

kosten schoonmaakbedrijf Leiden
kosten schoonmaakbedrijf Leiden

Wij zijn er voor u!

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een schone en nette werkomgeving is. Wist u dat een schone en opgeruimde werkomgeving een positieve bijdrage levert aan de werksfeer en de effectiviteit van uw medewerkers verhoogt? Hier zetten de schoonmakers van Chinook Schoonmaak zich al jarenlang voor in. We kiezen altijd voor een directe en persoonlijke benadering. Geen kantoor, school of sportschool is immers hetzelfde.

Multi-inzetbaar

Onze jarenlange ervaring maakt dat wij multi-inzetbaar zijn binnen de zakelijke schoonmaakbranche. We zijn er voor de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, maar ook voor de specialistische schoonmaakwerkzaamheden. De kosten van een schoonmaakbedrijf in Amsterdam & Leiden ontvangt u doormiddel van een offerteaanvraag. Deze is vrijblijvend bij Chinook Schoonmaak en u kunt al uw wensen aan ons doorgeven. Wij zorgen dan voor een passende aanpak en offerte.

Persoonlijke en zelfstandige aanpak
Chinook Schoonmaak staat voor een persoonlijke en zelfstandige aanpak. We werken altijd met schoonmaakschema’s, zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Mocht het nodig zijn, dan kunnen onze schoonmakers afwijken van de schoonmaakschema’s. Is uw kantoorpand bijvoorbeeld een aantal weken niet in gebruik vanwege een vakantie en worden de bureaus daardoor niet gebruikt, dan is de dagelijkse schoonmaak van de bureaus niet noodzakelijk. De flexibiliteit en zelfstandigheid van onze ervaren schoonmakers zorgen ervoor dat ze dit goed kunnen inschatten. Uiteraard gebeurt dit wel in overleg met de klant.

Chinook Schoonmaak

Btw-nummer: NL864315132B01
Kvk-nummer: 87512041
IBAN: NL23ABNA0463709616
BIC:  ABNANL2A

Adres

Iepenrode 55
2317 BK Leiden

 

Contactgegevens

T: 071-7512359 (tijdens kantooruren)

E: info@chinookschoonmaak.nl