Wat zeggen onze klanten:

Submit your review1234
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 4 reviews
by BAM Infra on

Jullie zijn, alweer ruim twee jaar geleden, gestart met keetonderhoud op een van onze drie locaties van project O.M.A. te Amsterdam.Twee keer per week wordt de keet, volgens afspraak, keurig schoon gehouden, ook tijdens grote drukte.Ook hebben wij gebruikt gemaakt van jullie afdeling Bouwsupport, met name voor opruimen bouwplaats en hulpwerk met bekistingen etc.Als pilot voor ons beide is de grote schoonmaak cq oplevering van de wasstraat GVB, 160 m, naar volle tevredenheid uitgevoerd.Niet onbelangrijk is dat jullie werken met concurrerende tarieven!Succes met de verder uitbreiding van Chinook.

by U-Centraal on
Zou u ons aanbevelen?: Nee

Wij hebben Chinook schoonmaak leren kennen in 2011-2012 bij het project VleuGel tranche 2 in Utrecht, alwaar wij in onze aannemersverblijf zaten aan de Kariboestraat te Utrecht.Vanuit hier is Chinook schoonmaak mee gegaan naar ons nieuwe project DSSU van 2012 tot hedenChinook schoonmaak is een goed, behulpzaam en vriendelijk bedrijf in deze schoonmaak branche. Het initiatief en inzet van Chinook schoonmaak is goed te noemen.Het personeel is zeer vriendelijk, oprecht, flexibel en effectiefDe kwaliteit van hun werkzaamheden is boven gemiddeld te noemen en de communicatie naar de opdrachtgever (U-centRaal) is goed, volledig, juist en transparant.Onze oordeel is dan ook dat met Chinook schoonmaak een prettige samenwerking sprake is.

by Eetlokaal de Boer on

Als restaurant eigenaar is een propere zaak 1 van de belangrijkste zaken die er is. De mensen van Chinook konden zich totaal aanpassen aan mijn wensen. Ze konden zich flexibel opstellen als het niet druk was geweest in het restaurant en daarnaast hebben ze ook nog oog voor detail.

by BAM Rail on
Zou u ons aanbevelen?: Nee

Wij doen graag zaken met Chinook Schoonmaak. Op het moment verzorgen zij de schoonmaak van meerdere keten op een project in Amsterdam. Hoewel er veel inloop is en er veel wordt gewerkt worden de keten goed bijgehouden en wordt alles weer schoon achtergelaten na een bezoek van Chinook.Door korte lijnen zijn er goed en makkelijk afspraken te maken. Kortom zeer tevreden.Succes!