Schoonmaak Nieuws &Tips

Utrecht - Leiden - Rotterdam - Amsterdam

Allround

schoonmaakbedrijf

Vriendelijke

tarieven

Heldere

afspraken

071-7512359

Bel vandaag!

Schoonmaak Bam bouwketen in Utrecht

Chinook Schoonmaakt helpt mee met het schoonhouden van meerdere bouwketen die staan bij een van Nederlands grootste infrastructurele projecten van de laatste jaren, NS station Utrecht Centraal. Meerdere bouwketen van BAM Rail, BAM utiliteitsbouw en van Hattum en Blackevoort worden door onze gemotiveerde medewerkers schoongemaakt.

Oplevering Metro wasstraat

Op 1 mei verzorgde Chinook Schoonmaak het eerste deel van de opleverings schoonmaak voor de nieuwe Metro wasstraat in Amsterdam. Gebouwd door de combinatie BAM OMA.
Deze dag werd vooral binnen schoongemaakt. Zoals: de wasinstalatie, de machines, kleedkamers en werd de vloer geschrobd.

Betalen met Ideal

Als een van de eerste schoonmaakbedrijven in Nederland is het bij Chinook schoonmaak mogelijk te betalen met iDEAL. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Lees meer…

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw locatie? Druk op de offerte aanvragen knoppen en voer uw gegevens in en u ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.