Kantoren schoonmaken Leiden

Utrecht - Leiden - Rotterdam - Amsterdam

Ook bereikbaar via Whatsapp!

Meer over onsOfferte aanvragen
Allround schoonmaakbedrijf
Vriendelijke tarieven

Kantoren schoonmaken Leiden

Een van de specialisaties van Chinook Schoonmaak is kantoren schoonmaken in Amsterdam & Leiden. We hebben jarenlange ervaring in de zakelijke schoonmaakbranche en weten als geen andere hoe wij uw kantoorpand schoon krijgen en houden. Wij zijn:

  • Een klein bedrijf met korte lijntjes;
  • Flexibel;
  • Direct in ons contact;
  • Ervaren en klantgericht;
  • Duurzaam.
    Onze schoonmakers spreken en verstaan Nederlands, wat het voor u mogelijk maakt om hen aan te spreken als u ergens een vraag over heeft. Dit maakt onze aanpak zowel zakelijk als persoonlijk.
kantoren schoonmaken Leiden
kantoren schoonmaken Leiden

Gecertificeerd en zelfstandig

Chinook Schoonmaak beschikt over de vereiste certificaten voor elke schoonmaakklus in de zakelijke schoonmaakbranche. Zo beschikken onze schoonmakers zonodig over een  schoonmaakcertificaat. Daarbij werken onze schoonmakers met hun eigen Persoonlijke Beschermingsmiddelen. Heeft u een specifieke wens, zoals vloeronderhoud? Ook daarvoor kunt u terecht bij Chinook Schoonmaak. Zo zijn wij er voor uw dagelijkse schoonmaak en de specialistische schoonmaak.

Bewust van wat we doen

Het is altijd ons streven om net een stapje extra te doen wanneer wij kantoren schoonmaken in Amsterdam & Leiden. De details doen ertoe voor ons. Vandaar dat we altijd vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanbieden, waarin u ons exact kunt vertellen wat uw wensen zijn. Wij zoeken dan de meest geschikte schoonmakers voor u uit. Zo zorgen wij ervoor dat uw wensen altijd aansluiten op wat wij u kunnen bieden.

Iets extra’s
Chinook Schoonmaak biedt u altijd net iets extra’s. Zo werken wij voorbeeld duurzaam met biologisch afbreekbare en ecologische schoonmaakmiddelen. Ook kunnen wij voor u sanitaire producten en toiletpapier leveren. Zo doen we net iets extra’s en heeft u een zorg minder.

Chinook Schoonmaak

Btw-nummer: NL864315132B01
Kvk-nummer: 87512041
IBAN: NL23ABNA0463709616
BIC:  ABNANL2A

Adres

Iepenrode 55
2317 BK Leiden

 

Contactgegevens

T: 071-7512359 (tijdens kantooruren)

E: info@chinookschoonmaak.nl