Over Chinook Schoonmaak

Utrecht - Leiden - Rotterdam - Amsterdam

Ook bereikbaar via Whatsapp!

Meer over onsOfferte aanvragen
Allround schoonmaakbedrijf
Vriendelijke tarieven

Over Chinook Schoonmaak

Betrouwbaar en flexibel schoonmaakbedrijf in Utrecht, Amsterdam, Leiden en Rotterdam

Chinook Schoonmaak is actief in Leiden, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en uiteraard Utrecht. Wij werken vooral bij middelgrote en grote bedrijven. Meer dan honderd werkplekken in een object? Daar deinzen onze schoonmakers niet voor terug!

Chinook Schoonmaak uit Leiden verleent reguliere schoonmaakdiensten. Wij zijn een flexibel schoonmaakbedrijf, direct in communicatie en zoeken altijd de juiste schoonmaker bij het juiste object. Daarbij spreken alle medewerkers van Chinook Schoonmaak verstaanbaar Nederlands, zodat u altijd goed kunt communiceren met de schoonmaker die op dat moment bij uw bedrijf aan het werk is. Duurzaamheid is een andere tak waar we op inzetten: we streven na om alleen maar gebruik te maken van ecologische en duurzame schoonmaakmiddelen. Alleen in extreme gevallen, in een autogarage waar heel scherp vet wordt gebruikt bijvoorbeeld, lukt dit niet.

Schoonmaakbedrijf Chinook
Schoonmaakbedrijf Chinook

Omdat wij ook werkzaamheden verrichten op bouwterreinen, laten we de medewerkers van Chinook Schoonmaak ook opleidingen volgen zoals ‘Veilig werken langs de metrobaan’ en VCA. Ook met regels rondom HACCP is ons schoonmaakpersoneel bekend.

Schoonmaakbedrijf Chinook

Wij bieden flexibiliteit als het gaat om onze schoonmaakschema’s.

Wij bieden flexibiliteit als het gaat om onze schoonmaakschema’s.

Wat ons betreft zijn die een leidraad, maar ook niet meer dan dat. Als een school bijvoorbeeld een vanwege een vakantie dicht is en de bureaus worden niet gebruikt, waarom zou je deze dan dagelijks schoonmaken? Chinook Schoonmaak vraagt van haar personeel dan ook zelfstandigheid, zodat ze hun werkzaamheden zelf kunnen inschatten en uitvoeren. Uiteraard allemaal in overleg met onze klanten.

Voor ons is kwaliteit van groot belang. Dat is in de eerste plaats terug te vinden bij de controles die wij regelmatig uitvoeren. Om die kwaliteitsschoonmakers te krijgen, zorgt Chinook Schoonmaak ervoor dat het personeel volgens de cao wordt betaald, dat ze een schoonmaakopleiding hebben gevolgd en dat de medewerkers ook gemotiveerd aan de slag gaan.

Wij vinden het namelijk belangrijk dat u in een schone werkomgeving aan de slag kunt gaan. Uit onderzoek is immers gebleken dat schone en opgeruimde werkplekken de productiviteit van werknemers verhogen, het ziekteverzuim verlagen en de werksfeer erdoor verbetert. Alle reden dus om een in te zetten op een goed schoonmaakbedrijf!

Als restaurant eigenaar is een propere zaak 1 van de belangrijkste zaken die er is. De mensen van Chinook konden zich totaal aanpassen aan mijn wensen. Ze konden zich flexibel opstellen als het niet druk was geweest in het restaurant en daarnaast hebben ze ook nog oog voor detail.

Eetlokaal de Boer

Wij doen graag zaken met Chinook Schoonmaak. Op het moment verzorgen zij de schoonmaak van meerdere keten op een project in Amsterdam. Hoewel er veel inloop is en er veel wordt gewerkt worden de keten goed bijgehouden en wordt alles weer schoon achtergelaten na een bezoek van Chinook.
Door korte lijnen zijn er goed en makkelijk afspraken te maken. Kortom zeer tevreden.

BAM RAIL

Chinook Schoonmaak

Btw-nummer: NL864315132B01
Kvk-nummer: 87512041
IBAN: NL23ABNA0463709616
BIC:  ABNANL2A

Adres

Iepenrode 55
2317 BK Leiden

 

Contactgegevens

T: 071-7512359 (tijdens kantooruren)

E: info@chinookschoonmaak.nl