Schoonmaakbedrijf Leiden

Utrecht - Leiden - Rotterdam - Amsterdam

Ook bereikbaar via Whatsapp!

Meer over onsOfferte aanvragen
Allround schoonmaakbedrijf
Vriendelijke tarieven

Schoonmaakbedrijf Leiden

Bent u op zoek naar een ervaren schoonmaakbedrijf in Amsterdam & Leiden met oog voor detail en een no-nonsense aanpak? Dan bent u bij Chinook Schoonmaak aan het juiste adres. Onze ervaren en gecertificeerde medewerkers kunt u de schoonmaak van uw kantoor, sportschool, gezondheidsinstelling zoals; huisartsenpraktijk, tandartsenpraktijk of school toevertrouwen. Wij zijn er voor al het dagelijkse schoonmaakwerk op de zakelijke markt, maar ook voor de specialistische schoonmaak. Denk bijvoorbeeld aan vloeronderhoud of badkamerreiniging.

schoonmaakbedrijf Leiden
kantoren schoonmaken Leiden

Wat kunt u van Chinook Schoonmaak verwachten?

Een schoon en verzorgd interieur is van essentieel belang in uw zakelijke omgeving. Het draagt bij een positieve werksfeer en verhoogt de effectiviteit binnen uw bedrijf. Iets waar iedere werkgever blij mee zal zijn. Omdat wij weten dat we een bijdrage leveren aan een voor u positieve werkomgeving, werken onze schoonmakers met een onvermoeibare inzet. Wat kunt u nog meer van onze schoonmakers verwachten?
Dat is:

  • Een flexibele werkhouding;
  • Het spreken en verstaan van de
  • Nederlandse taal;
  • In het bezit zijn van een schoonmaakcertificaat;
  • Een no-nonsense aanpak.

Voor elke schoonmaakklus

We zijn er voor iedere schoonmaakklus op de zakelijke markt. Als ervaren schoonmaakbedrijf in Amsterdam & Leiden stemmen we onze werkzaamheden af op de wensen van de klant. Omdat we een klein bedrijf zijn, houden we de lijntjes kort en blijven we altijd direct in contact met de klant. Heeft u speciale wensen? Dan kunt u dit doorspreken tijdens het eerste, vrijblijvende, kennismakingsgesprek.

Extra diensten
Chinook Schoonmaak onderscheidt zich van andere schoonmaakbedrijven door de extra diensten die we leveren aan onze klanten. Zo kunnen wij voorzien in sanitaire producten en toiletpapier, beschikken onze medewerkers over hun eigen Persoonlijke Beschermingsmiddelen en wordt het werk van onze schoonmakers regelmatig gecontroleerd.

Chinook Schoonmaak

Btw-nummer: NL864315132B01
Kvk-nummer: 87512041
IBAN: NL23ABNA0463709616
BIC:  ABNANL2A

Adres

Iepenrode 55
2317 BK Leiden

 

Contactgegevens

T: 071-7512359 (tijdens kantooruren)

E: info@chinookschoonmaak.nl