Uw Schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Chinook Schoonmaak

Allround

schoonmaakbedrijf

Vriendelijke

tarieven

Heldere

afspraken

071-7512359

Bel vandaag!

Schoonmaakbedrijf Amsterdam voor alle soorten bedrijven

Uw kantoorpand moet stralen, het moet er schoon zijn. Hoe fijn is het als u uw klanten en uiteraard werknemers kunt ontvangen in een schone ruimte? Een eerste goede indruk heeft u dan in ieder geval binnen. Schoonmaakbedrijf Amsterdam helpt u graag aan een schoon pand. Gewapend met de juiste én milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en jarenlange ervaring poetsen wij uw kantoor en interieur.
Schoonmaakbedrijf Amsterdam is inzetbaar voor zowel middelgrote als grote bedrijven. Hoe vaak moet uw bedrijf schoongemaakt worden? Drie keer per week? Vijf keer? Wij werken met een flexibel schoonmaakschema, wat inhoudt dat wij onze werktijden aanpassen op uw voorkeuren.
Wij zijn ervaren in het reinigen van natte ruimtes, zoals sauna’s en sportscholen. Ons schoonmaakbedrijf is eigenlijk allround. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het schoonmaken van scholen. Zelfs ons schoonmaakrooster is aangepast aan de onderwijskalender. Ook voor scholen waarop ’s avonds les gegeven wordt, zijn wij beschikbaar.
Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Voor zowel klanten als personeel. Zo zorgen wij er altijd voor dat de communicatie tussen u en ons goed verloopt. Om het gemakkelijk voor u te houden zult u altijd te maken hebben met een vaste contactpersoon, met wie u heldere afspraken kunt maken.
Wij gaan altijd milieubewust te werk. Wij kiezen er daarom voor om met milieuvriendelijke producten te werken, waarbij geen chemische of schadelijke stoffen vrijkomen.

Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Onze diensten:

N

Schoonmaak kantoren

N

Schoonmaak bouwketen

N

Schoonmaak zorginstellingen

N

Schoonmaak horeca

N

Schoonmaak sportscholen

N

Schoonmaak sauna’s

N

Schoonmaak scholen

N

Levering van sanitaire producten

Onderhoudscontracten

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Amsterdam en omgeving dat meermalig ingezet kan worden? Schoonmaakbedrijf Amsterdam biedt tevens onderhoudscontracten aan. Deze contracten zijn flexibel en geheel in te vullen naar uw wens. Wij komen periodiek langs om uw pand te onderhouden en schoon te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Sanitaire producten en dispensers

Naast dat wij schoonmaakdiensten leveren en uw interieur verzorgen, biedt Schoonmaakbedrijf Amsterdam u ook sanitaire producten aan. Denk aan toiletpapier, papieren handdoekjes en dispensers. Haal hier uw voordeel uit, werk met een voor u bekend bedrijf en bestel niet langer bij een externe partij!

Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Waarom werken met Schoonmaakbedrijf Amsterdam? Omdat:

N

Wij vaste schoonmakers inzetten.

N

Wij uw voorraden van sanitaire producten bijhouden.

N

Al onze medewerkers VCA hebben.

N

Wij kwaliteitscontrole uitvoeren.

N

Al onze medewerkers verstaanbaar Nederlands spreken.

N

Er, indien gewenst, aparte certificaten worden gehaald. Zo hebben wij een aantal medewerkers met het certificaat 'Veilig werken langs het spoor'.

N

Wij flexibel zijn. Denk aan bouwvak of extra werkzaamheden.

Vacatures

Op zoek naar een baan in de schoonmaak? Wij zijn continu op zoek naar nieuwe collega’s! Bekijk onze vacatures.
Schoonmaakbedrijf Amsterdam verricht tevens werkzaamheden op bouwterreinen. Het kennen van en kunnen werken met de veiligheidsregels is daarom belangrijk voor onze medewerkers. Om ervoor te zorgen dat zij over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken, volgen onze medewerkers opleidingen zoals ‘Veilig werken langs de metrobaan’ en VCA. Daarnaast leren zij ook wat de regels zijn rondom HACCP.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw locatie? Druk op de offerte aanvragen knoppen en voer uw gegevens in en u ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.