Uw Schoonmaakbedrijf in Den Haag

Chinook Schoonmaak

Allround

schoonmaakbedrijf

Vriendelijke

tarieven

Heldere

afspraken

071-7512359

Bel vandaag!

Schoonmaakbedrijf Den Haag is uw partner!

Een schoonmaakbedrijf dat er altijd voor u is, flexibele werktijden hanteert en de juiste schoonmakers voor uw bedrijf of woning inzet, dat is Schoonmaakbedrijf Den Haag. Wilt u ons inhuren voor een kantoorpand met meer dan honderd werkplekken? Geen probleem! Wij zijn allround. Over het algemeen werken wij voor middelgrote en grote bedrijven. Zoekt u een schoonmaakbedrijf dat ook bij u thuis komt? U kunt ons ook inzetten voor en door particulieren.
Wat voor bedrijf heeft u? Schoonmaakbedrijf Den Haag heeft ervaring met alle soorten interieurs en panden. Zo kunt u onze medewerkers inhuren om uw sportschool, de ruimtes van uw sauna of andere natte ruimtes te reinigen. Ook voor scholen bent u bij ons aan het juiste adres. De lokalen, openbare ruimtes enzovoorts. Schoonmaakbedrijf Den Haag maakt de tijd voor u vrij. In ons schoonmaakrooster houden wij rekening met de schoolvakanties en op de vraag of wij ook beschikbaar zijn voor avondscholen is het antwoord ja!
Persoonlijke aandacht is een onderdeel van onze service. Wij vinden het belangrijk dat u een duidelijk beeld heeft van wat u van ons kunt verwachten. Wij koppelen u daarom aan een vaste contactpersoon, zodat de communicatie duidelijk en strak blijft. Daarnaast maken wij heldere afspraken met u.
Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden, gaan wij altijd milieubewust te werk. Het werken met milieuvriendelijke producten waarbij geen chemische of schadelijke stoffen vrijkomen, vinden wij daarom belangrijk.

Schoonmaakbedrijf Den Haag

Onze diensten:

N

Schoonmaak kantoren

N

Schoonmaak bouwketen

N

Schoonmaak zorginstellingen

N

Schoonmaak horeca

N

Schoonmaak sportscholen

N

Schoonmaak sauna’s

N

Schoonmaak scholen

N

Levering van sanitaire producten

Sluit een onderhoudscontract af!

Heeft u ons vaker nodig? Als uw pand of woning regelmatig onderhoud behoeft, dan is het verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten. Wij komen dan met regelmaat langs om schoon te maken en te reinigen. Dit contract is flexibel en geheel aan te passen aan uw wensen en behoeften. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op!

Meer dan een schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf Den Haag maakt niet alleen schoon, maar is tevens leverancier van sanitaire producten. Zo kunt u in plaats van te bestellen bij een externe partner, ook bij ons producten afnemen. Denk hierbij aan toiletpapier, papieren handdoekjes, dispensers en meer!

Schoonmaakbedrijf Den Haag

U kiest voor Schoonmaakbedrijf Den Haag, omdat:

N

Wij vaste schoonmakers inzetten.

N

Wij uw voorraden van sanitaire producten bijhouden.

N

Al onze medewerkers VCA hebben.

N

Wij kwaliteitscontrole uitvoeren.

N

Al onze medewerkers verstaanbaar Nederlands spreken.

N

Er, indien gewenst, aparte certificaten worden gehaald. Zo hebben wij een aantal medewerkers met het certificaat 'Veilig werken langs het spoor'.

N

Wij flexibel zijn. Denk aan bouwvak of extra werkzaamheden.

Vacatures

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe medewerkers. Ga aan de slag in verschillende panden of ruimtes. Bekijk onze vacatures.
Schoonmaakbedrijf Den Haag verricht tevens werkzaamheden op bouwterreinen en andere ruimtes waar bepaalde veiligheidsregels van toepassing zijn. Daarom laten wij onze medewerkers ook opleidingen volgen zoals ‘Veilig werken langs de metrobaan’ en VCA. Ook met regels rondom HACCP is ons schoonmaakpersoneel bekend.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw locatie? Druk op de offerte aanvragen knoppen en voer uw gegevens in en u ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.