Uw schoonmaakbedrijf in Utrecht

Chinook Schoonmaak

Allround

schoonmaakbedrijf

Vriendelijke

tarieven

Heldere

afspraken

071-7512359

Bel vandaag!

Schoonmaakbedrijf Utrecht is allround

Schoonmaken is vakwerk. Het neemt tijd in beslag en vlekken zijn niet altijd gemakkelijk te verwijderen. Laat schoonmaken nou net iets zijn waar wij gespecialiseerd in zijn! Schoonmaakbedrijf Utrecht werkt met professionele schoonmakers en helpt u graag de representativiteit van uw bedrijf te behouden. Voor wat voor soort bedrijf u ons ook wilt inschakelen, het kan allemaal. Wij hebben ervaring met diverse ruimtes. Zo komen wij op (avond)scholen en hebben wij zelfs ons rooster aangepast aan de schoolvakanties en feestdagen. Gaat het om een sauna of sportschool? Ook met natte ruimtes weten wij raad. Bedrijven, gemeenten, particulieren, Schoonmaakbedrijf Utrecht is beschikbaar voor iedereen.
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij heldere afspraken met u. Ook koppelen wij u aan een vaste contactpersoon, zodat u gemakkelijker met ons kunt communiceren. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.
Tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden, gaan wij altijd milieubewust te werk. Wij werken daarom met milieuvriendelijke producten waarbij geen chemische of schadelijke stoffen vrijkomen.

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Onze diensten:

N

Schoonmaak kantoren

N

Schoonmaak bouwketen

N

Schoonmaak zorginstellingen

N

Schoonmaak horeca

N

Schoonmaak sportscholen

N

Schoonmaak sauna’s

N

Schoonmaak scholen

N

Levering van sanitaire producten

Flexibele onderhoudscontracten

Schoonmaakbedrijf Utrecht is een flexibel bedrijf, dat zich zo goed mogelijk probeert aan te passen aan uw wensen. Wilt u uw bedrijf twee keer per week laten schoonmaken of elke dag? Rekening houdend met waar u behoefte aan heeft, stellen wij ons schoonmaakrooster samen.
Wij bieden flexibele onderhoudscontracten aan. Dit houdt in dat wij periodiek bij u langskomen om uw woning of ruimtes te reinigen. Hoe groot uw kantoor ook is, onze werknemers kunnen het aan!

Sanitaire producten

Schoonmaakbedrijf Utrecht is meer dan een schoonmaakbedrijf. Waarschijnlijk bestelt u nu uw sanitaire producten bij een extern bedrijf. Wij kunnen u ook voorzien van deze producten! Toiletpapier, zeep, papieren handdoekjes, dispensers en meer. In ons vindt u een totale partner.

Schoonmaakbedrijf Utrecht

U kiest voor Schoonmaakbedrijf Utrecht, omdat:

N

Wij vaste schoonmakers inzetten.

N

Al onze medewerkers verstaanbaar Nederlands spreken.

N

Al onze medewerkers VCA hebben.

N

Er, indien gewenst, aparte certificaten worden gehaald. Zo hebben wij een aantal medewerkers met het certificaat 'Veilig werken langs het spoor'.

N

Schoonmaak sportscholen

N

Schoonmaak sauna’s

N

Schoonmaak scholen

N

Levering van sanitaire producten

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw locatie? Druk op de offerte aanvragen knoppen en voer uw gegevens in en u ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.