Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Utrecht - Leiden - Rotterdam - Amsterdam

Ook bereikbaar via Whatsapp!

Meer over onsOfferte aanvragen
Allround schoonmaakbedrijf
Vriendelijke tarieven

Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Chinook Schoonmaak is een betrouwbaar en flexibel schoonmaakbedrijf, onder andere actief in Rotterdam, Den Haag & Utrecht. U kunt ons inschakelen voor al uw zakelijke schoonmaakwerk. We zijn voornamelijk werkzaam bij middelgrote en grote bedrijven. Onze jarenlange ervaring binnen dit vakgebied maakt dat we juiste keuze zijn voor uw schoonmaakwerk. We communiceren direct met onze klanten en zetten onze ervaring en expertise in om uw zakelijke omgeving er piekfijn uit te laten zien.

Schoonmaakbedrijf Rotterdam

schoonmaakbedrijf Rotterdam

Klantgerichte aanpak

In ons werk zijn we klantgericht. Dit start bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we uw wensen doornemen en wij de juiste schoonmakers zoeken voor u. Mochten we in zee gaan met elkaar, dan kunt erop vertrouwen dat wij uw zakelijke omgeving schoon en netjes houden. Uiteraard volledig afgestemd op uw wensen. Er zullen regelmatig controles plaatsvinden om ervoor te zorgen dat wij blijven doen wat we met u hebben afgesproken. Daarbij verstaan en spreken al onze medewerkers Nederlands, wat maakt dat u, zo nodig, het gesprek met hen aan kunt gaan over het werk dat zij verrichten.

 Dagelijkse en specialistische schoonmaak

Chinook Schoonmaakbedrijf in Rotterdam, Den Haag & Utrecht is er zowel voor de dagelijkse, als de specialistische schoonmaakklussen. Zo houden wij uw kantoor, school of sportschool schoon, maar kunt u ons bijvoorbeeld ook inzetten voor vloeronderhoud over badkamerreiniging. Onze schoonmakers beschikken daarbij over:

  • Eigen Persoonlijke
  • Beschermingsmiddelen;
  • Een no-nonsense houding;
  • Vereiste schoonmaakcertificaten.Als bedrijf hebben wij ons VCA-certificaat en indien nodig andere veiligheidscertificaten.

Flexibel & zelfstandig
Voor ons is flexibiliteit en zelfstandigheid erg belangrijk. Niet alleen in ons contact en de afspraken met de klant, maar ook in het uitvoeren van het schoonmaakwerk. Zo zijn schoonmaakschema’s een leidraad voor ons, waarbij u kunt vertrouwen op de ervaring en zelfstandigheid van onze schoonmakers.

Chinook Schoonmaak

Btw-nummer: NL864315132B01
Kvk-nummer: 87512041
IBAN: NL23ABNA0463709616
BIC:  ABNANL2A

Adres

Iepenrode 55
2317 BK Leiden

 

Contactgegevens

T: 071-7512359 (tijdens kantooruren)

E: info@chinookschoonmaak.nl