Nieuws & Tips

Schoonmaakbedrijf Chinook Schoonmaak
Allround schoonmaakbedrijf
Vriendelijke tarieven
Schoonmaak Bam bouwketen in Utrecht

Schoonmaak Bam bouwketen in Utrecht

Chinook Schoonmaakt helpt mee met het schoonhouden van meerdere bouwketen die staan bij een van Nederlands grootste infrastructurele projecten van de laatste jaren, NS station Utrecht Centraal. Meerdere bouwketen van BAM Rail, BAM utiliteitsbouw en van Hattum en Blackevoort worden door onze gemotiveerde medewerkers schoongemaakt.

Oplevering Metro wasstraat

Oplevering Metro wasstraat

Op 1 mei verzorgde Chinook Schoonmaak het eerste deel van de opleverings schoonmaak voor de nieuwe Metro wasstraat in Amsterdam. Gebouwd door de combinatie BAM OMA.
Deze dag werd vooral binnen schoongemaakt. Zoals: de wasinstalatie, de machines, kleedkamers en werd de vloer geschrobd.

Betalen met Ideal

Betalen met Ideal

Als een van de eerste schoonmaakbedrijven in Nederland is het bij Chinook schoonmaak mogelijk te betalen met iDEAL. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Lees meer…

Heeft u vragen?

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw locatie? Druk op de offerte aanvragen knoppen en voer uw gegevens in en u ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Chinook Schoonmaak

Btw-nummer: NL864315132B01
Kvk-nummer: 87512041
IBAN: NL23ABNA0463709616
BIC:  ABNANL2A

Adres

Iepenrode 55
2317 BK Leiden

 

Contactgegevens

T: 071-7512359 (tijdens kantooruren)

E: info@chinookschoonmaak.nl