Uw Schoonmaakbedrijf in Haarlem

Chinook Schoonmaak

Allround

schoonmaakbedrijf

Vriendelijke

tarieven

Heldere

afspraken

071-7512359

Bel vandaag!

Schoonmaakbedrijf Haarlem laat uw pand stralen!

Waar bent u naar op zoek? Een schoonmaakbedrijf dat allround is, jarenlange ervaring heeft en gecertificeerde medewerkers inzet? Dat zijn wij! Schoonmaakbedrijf Haarlem werkt voor kleine tot grote bedrijven en in verschillende branches. Heeft u meer dan honderd werkplekken? Of minder dan twintig? Het maakt ons niet uit, wij staan overal voor in. Schoonmaakbedrijf Haarlem is breed inzetbaar. U kunt ons inhuren om uw sportschool, de ruimtes van uw sauna of andere natte ruimtes te reinigen, te ontsmetten en te ontvetten. Tevens werken wij voor scholen. Wij maken de lokalen, openbare ruimtes en andere plekken schoon en dat allemaal wanneer het u uitkomt. Wij zijn namelijk flexibel en houden in ons schoonmaakrooster rekening met de schoolvakanties. Ook voor de schoonmaak van avondscholen kunt u ons inzetten.
Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat u een duidelijk beeld heeft van wat u van ons kunt verwachten. Wij koppelen u daarom aan een vaste contactpersoon, zodat de communicatie duidelijk en strak blijft. Ook maken wij heldere afspraken met u.
Tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden, gaan wij altijd milieubewust te werk. Wij werken daarom met milieuvriendelijke producten waarbij geen chemische of schadelijke stoffen vrijkomen.

Schoonmaakbedrijf Haarlem

Onze diensten:

N

Schoonmaak kantoren

N

Schoonmaak bouwketen

N

Schoonmaak zorginstellingen

N

Schoonmaak horeca

N

Schoonmaak sportscholen

N

Schoonmaak sauna’s

N

Schoonmaak scholen

N

Levering van sanitaire producten

Een onderhoudscontract

Wilt u ons meermalig inzetten? Eens per week of elke dag? Moet uw pand of woning regelmatig onderhouden worden? Dan is het wellicht verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten. Geheel ingesteld op uw behoeften, zo vaak als u wil, komen wij langs om schoon te maken en te reinigen.

Levering van sanitaire producten

Schoonmaakbedrijf Haarlem is tevens leverancier van sanitaire producten. Bestel al uw producten bij ons én laat door ons schoonmaken. Zo heeft u maar te maken met één partij, wel zo handig. Wat heeft u nodig? Toiletpapier, papieren handdoekjes, dispensers en meer, wij leveren het allemaal.

Schoonmaakbedrijf Haarlem

Waarom u kiest voor Schoonmaakbedrijf Haarlem? Omdat:

N

Wij vaste schoonmakers inzetten.

N

Wij uw voorraden van sanitaire producten bijhouden.

N

Al onze medewerkers VCA hebben.

N

Wij kwaliteitscontrole uitvoeren.

N

Al onze medewerkers verstaanbaar Nederlands spreken.

N

Er, indien gewenst, aparte certificaten worden gehaald. Zo hebben wij een aantal medewerkers met het certificaat 'Veilig werken langs het spoor'.

N

Wij flexibel zijn. Denk aan bouwvak of extra werkzaamheden.

Werken bij Schoonmaakbedrijf Haarlem

Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. De vacatures verschillen per job. Ga aan de slag in verschillende panden of ruimtes. Van hotels tot bouwketens en van sportscholen tot kantoren. Bekijk onze vacatures.
Schoonmaakbedrijf Haarlem verricht tevens werkzaamheden op bouwterreinen en andere ruimtes waar bepaalde veiligheidsregels van toepassing zijn. Daarom volgen onze medewerkers ook opleidingen zoals ‘Veilig werken langs de metrobaan’ en VCA. Ook met regels rondom HACCP is ons personeel bekend.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw locatie? Druk op de offerte aanvragen knoppen en voer uw gegevens in en u ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.