Kosten schoonmaakbedrijf Rotterdam

Utrecht - Leiden - Rotterdam - Amsterdam

Ook bereikbaar via Whatsapp!

Meer over onsOfferte aanvragen
Allround schoonmaakbedrijf
Vriendelijke tarieven

Kosten schoonmaakbedrijf Rotterdam

Als u zoekt naar de kosten van een schoonmaakbedrijf in Rotterdam, Den-Haag & Utrecht, dan moet u zeker eens informeren bij ons, Chinook Schoonmaak. We zijn er voor de dagelijkse en specialistische schoonmaakwerkzaamheden op de zakelijke branche. Dus zoekt u een schoonmaakbedrijf voor het schoonmaken en -houden van uw kantoorpand, school, zorginstelling of horecagelegenheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Klantgericht zijn is een van onze pijlers. Ons werk begint bij de wensen van de klant. Voor de kosten van een schoonmaakbedrijf in Rotterdam, Den Haag & Utrecht kunt u bij ons een offerte aanvragen. Op basis daarvan gaan we graag vrijblijvend met u het gesprek om te kijken of en hoe we aan uw wensen kunnen voldoen.

kosten schoonmaakbedrijf Rotterdam
kosten schoonmaakbedrijf Rotterdam

Ervaren en flexibelg

Door onze jarenlange ervaring in de zakelijke schoonmaakbranche kunt u erop vertrouwen dat wij wel raad weten met uw werkomgeving. Een schone en opgeruimde werkomgeving beïnvloed de werksfeer op een positieve manier en daar dragen wij graag aan bij. Onze schoonmakers worden ingezet op de plekken waar zij het beste uit de verf komen. Al onze werknemers beschikken over hun schoonmaakcertificaten en u kunt hen dus het schoonmaakwerk met een gerust hart toevertrouwen.

Zakelijk en persoonlijk

Chinook Schoonmaak kenmerkt zich door een zakelijke en persoonlijke benadering. Zakelijk, omdat we weten dat het gaat om goed werk leveren en betrouwbaar zijn in wat we doen. Hier zetten we ons altijd voor de volle honderd procent voor in. Persoonlijk, omdat iedere werkplek anders is en we de wensen van de klant vooropstellen.

Duurzaamheid
Chinook Schoonmaak onderscheidt zich onder andere in dat zij duurzaam te werk gaat. We vinden het belangrijk dat we zo min mogelijk afbreuk doen aan het milieu en de natuur. Daarom werken wij met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Alleen in strikt noodzakelijke gevallen wijken we hiervan af, bijvoorbeeld bij het schoonmaken van een autogarage waar veel scherp vet wordt gebruikt.

Chinook Schoonmaak

Btw-nummer: NL864315132B01
Kvk-nummer: 87512041
IBAN: NL23ABNA0463709616
BIC:  ABNANL2A

Adres

Iepenrode 55
2317 BK Leiden

 

Contactgegevens

T: 071-7512359 (tijdens kantooruren)

E: info@chinookschoonmaak.nl