De Schoonmaakdiensten van Chinook Schoonmaak

Utrecht - Leiden - Rotterdam - Amsterdam

Schoonmaken voor bedrijven

Schoonmaken middelgrote en grote bedrijven

Uw bedrijf moet schoongemaakt worden. Zo tussen de drie en vijf keer per week. Misschien iets meer of minder. En u zoekt een professioneel, betrouwbaar en flexibel schoonmaakbedrijf. Dan kunt u uitstekend Chinook Schoonmaak (ook actief in Leiden, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag inzetten!

Wij zorgen ervoor dat het er bij uw bedrijf iedere dag weer spic en span uitziet. Met Chinook Schoonmaak hanteren we een flexibel schoonmaakschema, waar als het nodig is makkelijk van afgeweken kan worden. Poetsen om het poetsen doen we niet, wel poetsen om uw bedrijf echt schoon te maken!

=

Flexibele onderhoudscontracten

=

Vast contactpersoon

=

Milieuvriendelijke producten

=

Vrijblijvende offerte

Schoonmaakdiensten voor bedrijven?

Wilt u meer weten over onze schoonmaakdiensten voor bedrijven. Neem dan contact met ons op.

Allround

schoonmaakbedrijf

Vriendelijke

tarieven

Heldere

afspraken

071-7512359

Bel vandaag!

Natte ruimtes reinigen in sauna’s en sportscholen

Chinook Schoonmaak heeft veel ervaring met het reinigen van natte ruimtes in onder meer sauna’s, stoombaden, sportscholen en fitnessclubs. De douchecabines van bijvoorbeeld sportscholen weten onze schoonmakers als geen ander hygiënisch en blinkend schoon te krijgen. Daarbij weten we dankzij onze werkwijze goed in te spelen op de specifieke schoonmaakwensen van sportscholen en fitnessclubs.

Heeft u een sportschool of sauna?

Wij komen graag met u in gesprek om onze schoonmaakdiensten te bespreken.

Schoonmaken van scholen

Scholen schoonmaken is een van de specialiteiten van Chinook Schoonmaak. Omdat we niet halsstarrig vasthouden aan schoonmaakschema’s zijn we flexibel in te zetten. Zo is ons rooster al aangepast aan de onderwijskalender, zodat er gedurende het schooljaar een goede bezetting kan zijn, maar in de vakantieperiodes minder schoonmaakpersoneel hoeft rond te lopen. Ook aan de vraag van instellingen die avondonderwijs geven, kunnen wij goed voldoen.

We houden bijvoorbeeld ook rekening met dagen als de Koningsspelen: leerlingen zijn dan vaak de hele dag buiten geweest en hebben weinig aan hun bureaus gezeten. Dan zetten we juist in op het schoonmaken van andere zaken.

Het schoonmaken van scholen!

Professioneel en flexibel maken wij uw school schoon.

=

Flexibele inzetbaarheid

=

Totaalpakket reiniging

=

Periodiek onderhoud

Leveren van sanitaire producten en dispensers

Chinook Schoonmaak levert niet alleen schoonmaakdiensten en interieurverzorging. We bieden aan onze klanten ook sanitaire producten zoals toiletpapier en papieren handdoekjes, en dispensers hiervoor. Zo hoeft u deze producten niet meer via een externe partij te bestellen, maar bij een voor u bekende partner.

Wilt u ook gebruikmaken van onze sanitaire producten?

Neem dan  contact met ons op.

Ook op zoek naar een betrouwbare schoonmaker?

Neem dan vrijblijvend contact op met Chinook Schoonmaak!